Szolnokon lopott, majd hirtelen emlékezetkiesés állt be tolvajunknál

Megosztás

Elképesztő véletlen, hogy a fiatal férfi pont elfelejtette, kinek adta el a lopott holmit. Pedig csak órákkal az elfogása előtt tette meg, ráadásul már decemberben is lopásra adta a fejét. Furcsa dolog az amnézia…

Egy lopással gyanúsított férfi állítása szerint nem emlékszik, kinek adta el az órákkal korábban elvitt értékeket. Most őrizetben várhatja a bíróság döntését letartóztatásáról – számolt be róla a Police.hu.

Egy 25 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február 1-jén reggel bement egy szolnoki társasházba, majd a lépcsőházból elvitt egy kerékpárt, egy akkus bozótvágót, továbbá lábbeliket és háztartási felszereléseket. A tettes egy másik lépcsőházban is megpróbált cipőket lopni, de ott megzavarták, így elfutott. A helyi rendőrök munkáját megkönnyítette egy biztonsági kamera, ami rögzítette a számukra nem ismeretlen tettes ténykedését. Előállították a férfit, lopás bűntett és lopás vétség kísérlete miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását. Lefoglalták tőle a biciklit, amit visszaadnak majd a sértettnek.

Korábban már követett el hasonló bűncselekményt a fiatalember, tavaly decemberben a társával egy szolnoki munkásszállóból loptak el egy mikrohullámú sütőt és egy vízforralót. A nyomozók a bűnügyeket egyesítették, és azokat egy eljárásban vizsgálják.

Kapcsolódó cikkek