Már megint földönkívülit láttak a megyében, ezúttal Karcagon

Megosztás

Nem elég, hogy január közepén egy tiszaföldvári nő gondolta úgy, hogy paranormális jelenséget, pontosabban ufó nyomait kapta lencsevégre, most Karcagról jelentkeztek be, hogy bizonyosan egy földönkívülit fotóztak le a Zádor-híd környékén. Az amerikai producerek legalább már tudják, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megye a legjobb helyszín, ha a nagysikerű X-Akták folytatását tervezik.

A tiszaföldvári hölgy két társával tartott hazafelé január 10-én, szerdán, amikor ránézett az égre és a legnagyobb meglepetésére egy fura, szivarványszínekben vibráló idegen tárgyat vett észre, ráadásul azt állítja, össze-vissza mozgott az égen és drónok vették körbe.

A karcagi esetünk annyiból más, hogy nemcsak színeket és vibrálást látunk a képen. Mutatjuk is:

„Tegnap a Zádor-hídnál jártam a párommal, ott készítettem ezt a képet, amit csak akkor néztem meg, amikor hazaértünk; és észrevettem azt a furcsa arcot a Nap felett” – mondta el a Ripostnak Henrietta, az érintett.

Úgy fogalmazott, rögtön arra gondolt, hogy földönkívüli lehet, ráadásul a saját elmondása szerint öt évvel ezelőtt már volt egy hasonló története, amikor este lefeküdt aladni, majd hajnalban arra kelt, hogy egy furcsa hangot hall, ami egy repülő zúgására emlékeztette.

„Aztán láttam a fényben, hogy az ágyamnál egy kis manó szerűség elszaladt és elvitte magával fényt is. Csend és sötétség lett, utána folyamatosan tudtam mozgatni a végtagjaimat” – tette hozzá.

Képek: Ripost, Getty Images

Kapcsolódó cikkek