Az Aurevoir. zenekarral közösen koncerteznek a Szolnoki Szimfonikusok a Müpában

Megosztás

A Művészetek Palotájában ad közös koncertet kedden a Szolnoki Szimfonikus Zenekar és az egyre népszerűbb ethno-beat zenekar, az Aurevoir.

Szolnoki Szimfonikus Zenekar Nonprofit Kft. közleményéből kiderül, a Szolnoki Szimfonikusok zenei palettáját évek óta színesítik crossover produkciók. Az Aurevoir. Symphonic elnevezésű produkciót Balogh Sándor vezényli.

Az Aurevoir. zsámbéki és Zsámbék környéki fiatalokból álló ethno-beat zenekar. Zenéjükben a magyar, cigány, ír és délszláv népzene motívumai, a hatvanas évek beatje mellett a francia kávéházi sanzonok világa és a reneszánsz, barokk zene is fellelhető – olvasható a közleményben.

A szolnoki szimfonikusok korábban közös koncertet adtak már a Republic, a Karthago, a Neoton, a Hooligans együttesekkel és a Crazy Little Queen Tribute Band-del is – írták.

aurevoir. – Mocsár

✹✹✹✹✹✹ AUGUSZTUS 15. – BUDAPEST PARK https://www.facebook.com/events/893662938826167/ JEGYEK: https://www.budapestpark.hu/events/aurevoir-20240815 facebook: https://www.facebook.com/aurevoirzenekar instagram: https://www.instagram.com/aurevoir_zenekar/ web: https://www.aurevoir.hu/​ kontakt: [email protected] MOCSÁR melléknév. (lat. mocarus ~ italozást és zenélést kedvelő ember) 1. Illuminált állapot 2. Az élet hedonista örömeit kedvelő, életvidám ember. Gyakran köthető hozzá zenélés és a “sose halunk meg” életérzés.

Forrás: MTI

Kép: szolnokiszimfonikusok.hu

Kapcsolódó cikkek