Tóth Gabi volt férje, Krausz Gábor új szerelme is fellépett Szolnokon a nagy sikerű koncerten

Megosztás

Krausz Gábor új szerelme, Mikes Anna a Szolnoki Tiszaligeti Városi Sportcsarnokban lépett színpadra. A revü produkcióhoz egy különleges fehérnemű szett dukált, amit csillogó kövek és rózsaszín tollak díszítettek.

„DANCING QUEENS” – írta a fotóhoz Mikes Anna, aki örömmel pózolt a kamerának. A táncos a Szolnoki Szimfonikusok és a Szoldance TSE újévi produkcióján lépett fel szombat este.

Mikes Anna fényesebben ragyog, mint valaha.

Mikes Anna tényleg soha nem volt még ennyire gyönyörű, egy, korábban posztol fotója is ezt bizonyítja. A 2023-as Dancing with the Stars nyertese sugárzik a kiegyensúlyozott boldogságtól.

Az eseményen egyébként jelen volt Krausz Gábor is, aki nem is olyan rég még az újabban Fidesz-kedvenc énekes, Tóth Gabi férje volt.

A Szolnoki Szimfonikus Zenekar 2011-ben rendezte meg először hagyományteremtő céllal újévi tánckoncertjét. 10 éven keresztül minden évben a városi nagyrendezvények az újévköszöntő megaprodukcióval indultak.

A korábbi években a járvány illetve az energiaválság okozta korlátozások nem tették lehetővé a nagyszabású rendezvény megtartását, azonban 2024 ismét a Szolnoki Szimfonikusok Városi Sportcsarnokban megrendezett újévi koncertjével indult.

Ez alkalommal is valami új, valami igazán különleges produkció készült.

Lélegzetelállító show műsort, REVÜ-t mutatott be a szimfonikus zenekar egyik állandó partnerével, a Szoldance TSE-vel. Zenészek, táncosok, akrobaták, bűvészek és illuzionisták látványban igen gazdag műsora kápráztatta el a közönséget.

Forrás: Glamour.hu és jegy.hu

Fotó: Glamour.hu

Kapcsolódó cikkek