Hol járunk? Igen, a szolnoki vasútállomáson

Megosztás

Nem retró a kép, hanem friss. Legalább a kép legyen friss. Azt is kérik, adjunk címet a képnek. Kétségtelen, hogy ez még 50 évvel ezelőtt sem lett volna elfogadható állapot.

Alaposan megmozgatta a hozzászólókat a közösségi médiában Tóth Áron, aki csak annyit kért, hogy frissen lőtt fényképének adjanak címet az olvasók. Nézzük meg még egyszer teljes egészében a szolnoki valóságot.

Vajon melyik modern magyar stadionban találkozhatunk ilyennel? A kérdés költői. A hozzászólóknak nem volt nehéz dolguk rájönni, hogy a szolnoki vasútállomáson járunk. Bár itt kialakult egy kis egyet nem értés, Tóth Áron keddi képnek írta a fotót, ám van, aki szerint már 350 a “beugró”, így ez kicsit régebbi. Mások szerint valóban volt drágább, de visszavettek kicsit az árból, ami így is drága. Tóth szerint ez a hely (is) a város szégyene.

Jócskán jöttek a hozzászólások. “Undorító! Ilyenkor hol van a nemzeti ÁNTSZ vagy KÖJÁL vagy akármi?” “Abban a formában, amire te gondolsz, megszűnt! Ha a 20 évvel ezelőtti rendszerességgel járnának mintát venni, ellenőrizni, gyakorlatilag minden egészségügyi és közintézményt BE KELLENE ZÁRNI!”

Volt, aki szerint a megye árnyékszéke címet kellene adni a képnek, de más ötletek is akadtak. “Drága fertő.” “Előre megyünk, nem hátra. Hajrá MÁV.” “A fűrész.” “Cím: hogyan lehet a szarból pénz csinálni.” Végül egy különleges vélemény. “Az a borzasztó hogy szinte negyed évente “emelgeti” a használati díjat, viszont a tisztaságot, a kultúrkörülményt, azt egyáltalán nem “emeli”. Hogy tud ott bent ülni és még ott is eszik, már láttam. Arról nem is beszélve, ha valakire éppen rájön az apró f…. s, ő meg ott hallgatózik. WC papírt is kiméri, se kéztörlő papír. A WC meg borzalom, a lehúzója is undorító, nem szívesen fogja meg az ember. Voltam sok vasútállomáson, de ez a legalja. Címe mi lenne? Talán a borzalom háza”

És nekünk mi a tapasztalatunk?

Kapcsolódó cikkek