Kátyúk miatt szólították meg a képviselőt, aki egykor trógernek nevezte a fideszes polgármestert

Megosztás

Közelmúltban kátyúzott utcát fotózott le egy szolnoki lakos, aki ezzel mintegy azt tette szóvá, hogy a munkát akár folytatni is lehetne az újabb úthibák kijavításával.

“Emlékszem…. nagy hírként volt kezelve, hogy “a Kertvárosban utat javítottak” és mily csodás lett. Nos tegnap készítettem néhány beszédes fotót a “felújított” főútról, hisz ezen az úton hajt le/és fel a Kertvárosba naponta több 100 autó. A kanyar is csodás, sose tudhatod,kivel akadsz össze….. és…nem Szanda!!!! Ez itt a KERTVÁROS!!!!”

Ezt írta a posztoló a Mi folyik Szolnokon? csoportban, lényegében megszólítva ezzel a körzet önkormányzati képviselőjét.

Az érintett kertvárosi terület azért is lehet érdekes, mert az Ligeti József önkormányzati képviselő kerülete. Ligeti mostanság előszeretettel tesz közzé olyan posztokat a közösségi oldalán, miszerint az ő kérésére milyen gyorsan intézkedett a városüzemeltetés és hárította el azokat a hibákat, amiket ő szóvá tett. Bizonyítva ezzel az ő és a városüzemeltetés azonnali tettrekészségét és kiváló együttműködését. Ligeti egyébként a városüzemeltetési bizottság elnöke.

Nem volt azonban mindig ilyen felhőtlen a viszony Ligeti és a városüzemeltetés között. Annak idején, amikor még harcos ellenzéki volt, nagyon sokszor bírálta a városüzemeltetést, a városvezetést, de az akkori önkormányzati képviselőt, Rezák Lászlót is. Utóbbit mivel mással, mint a kátyúzás hiányával.

2016 októberében azt írta, hogy:

“Rezák László önkormányzati képviselő úr honlapjára írtam volna közvetlenül, de a Facebook oldala csak egyirányú, azon csak a képviselő úr tájékoztat, mi, választók oda nem írhatunk véleményt, észrevételt. Ezért azt kérem, ha valaki, akinek kapcsolata van Rezák képviselő úrral, az továbbítsa felé a Vízpart körút és környéke lakóinak kérését!… Rengeteg a mély kátyú, az apró darabokra repedezett útszakasz.”

Sőt, mielőtt még nem  volt ilyen könnyednek mondható, lényegében baráti viszonyban a Fidesszel, a városvezetést is keményen bírálta, nagyon keményen nekiment a polgármesternek is, akit szerencselovagnak, aljasnak és trógernek nevezett.

2019 nyarán egyenesen undorodott az akkori városvezetéstől és el akarta kergetni Szalay Ferencet, akit ma eseményeken többször árnyékként követ…

Ezt írta:

“UNDORODOM ETTŐL A VÁROSVEZETÉSTŐL!

Mindenkitől elnézést kérek (a város vezetésében résztvevőktől nem!), akit esetleg szándékom ellenére megsértek bejegyzésemmel, de nem tudom a mélységes felháborodásom csillapítani.

Nem elég, hogy a közpénzen összeharácsolt sportcentrumot a város nyakára sózta Nyerges, ezzel több-száz milliós kiadással terhelve a város adófizetőit, ez a tróger polgármester még azt is keresztülvitte, hogy Nyergesről, egy élő emberről nevezzék el a sportuszodát! Nem lett volna elég ember, aki meg is érdemelte volna azt, hogy róla nevezzék el? Szegény Dr Boros, Kanizsa, Hasznos stb. forognak a sírjukban!

SZOLNOKIAK!!!
Nagyon itt az ideje annak, hogy ezt a megrögzött hazudozó, erkölcstelen, “vén k..vázó” szerencselovagot visszakergessük októberben Esztergomba! Aki ennyire nem becsüli Szolnok tradícióit, akinek többet jelent Nyerges, mint az egykori bajnokcsapat elismert tagjai, az ne lehessen Szolnok város első embere, ne lehessen polgármester városunkban!
Kérek minden olvasót, ossza meg a bejegyzést, hogy láthassa ország, világ, milyen aljas polgármestere van Szolnok városának!”

Ma már felhőtlennek látszik a viszony Szalay és Ligeti között, például folyamatosan megosztják a másik bejegyzéseit.

Nyitóképünkön: Ligeti József egykoron egy kátyúval. Fotó: Ligeti József Facebook

Amikor Ligeti József önkormányzati képviselő még undorodott a városvezetéstől és trógernek nevezte Szalay Ferenc polgármestert
Manapság már példás gyorsasággal “ugrik” Ligeti szavára a városüzemeltetés

Kapcsolódó cikkek