Jeges csobbanást szervezett a Szolnok-Tisza Rotary Club

Megosztás

Ismét volt jeges csobbanás Szolnokon, a holt-tiszai kajak-kenu pályánál. Információink szerint még soha nem voltak ennyien a már hagyományosnak számító eseményen, mint most.

Tudta, hogy Szolnokon is vannak rozmárok? Pedig igen, vannak! Ők olyan bátor vállalkozók, akik nem riadnak vissza attól, hogy jeges vízbe csobbanjanak télvíz idején. Mondjuk egyre kevésbé van már szabadtéri jeges víz, így aztán nem véletlen, hogy a január 1-jei jeges csobbanás résztvevői még jeget is vittek a szolnoki Holt-Tiszába, hogy legalább pár pillanatra néhány tízezred fokkal lehűtsék a vizet, illuzióját keltve annak, hogy jeges csobbanás résztvevői.

Merthogy ismét volt jeges csobbanás az említett helyszínen a Szolnok-Tisza Rotary Club szervezésében. Kicsik és nagyok vetették bele magukat a vízbe, hogy bizonyítsák lelki és fizikai erejüket, azt, hogy túlélik ezt a nemes kalandot is.

Információink szerint eddig még nem tapasztalt tömegben voltak jelen a szolnoki rozmárok. Negyvenhárman úsztak, ami azt jelenti, hogy még soha ennyien nem csobbantak a “jeges” vízbe.

Olvasónk fotói.

Jeget is vittek a vízbe, hogy na, legalább egy kicsit jeges legyen már…
Sokan csobbantak ellenőrzött körülmények között

Kapcsolódó cikkek