Friss: újra férjhez ment Vajna Tímea

Megosztás

Miskolcról Los Angelesbe vezetett Palácsik Tímea eddigi életútja, a jó ideje a celebek életét élő hölgy Andy Vajna feleségeként lett igazán ismert, ám vége az özvegységnek, ismét férjhez ment, ezzel vélhetően a Vajna névnek is búcsút int(ett).

Újra férjhez ment Vajna (leánykori nevén Palácsik) Tímea új férje a Reál bolthálózatot alapítói közé tartozó Ráthonyi Zoltán milliárdos vállalkozó.

– derült ki a vállalkozó-influenszer-híresözvegy december 27-i Instagram-posztjából. A posztot alaposan átvizsgálva kiderül, hogy Palácsik nemcsak, hogy megjelölte Ráthonyi Zoltánt, hanem már az Instagram-oldal is „Tímea Palácsik Ráthonyi” név alatt fut. Az eljegyzésre egyébként már 2021 nyarán sor került.

A 41 éves Palácsik Tímea 2013 és 2019 között volt a magyar származású hollywoodi producerből magyar film- és kaszinóipari mogullá avanzsált Andy Vajna felesége; megözvegyülésével nagyjából 40 milliárd forintnyi vagyonra tett szert, ehhez jön még az a nagyjából 3 milliárd forintnyi dollár, amihez az egyébként Los Angelesben élő Palácsik csak a 2022 tavaszán megkapott amerikai állampolgársággal férhetett hozzá – számolt be róla a Telex.

Bár a pár már 2021-ben eljegyezte egymást, az esküvőre csak most került sor.

Kapcsolódó cikkek