A szeretet karácsonykor utat tör, mondta a szolnoki polgármester

Megosztás

Adomány, adomány és adomány, ezek jellemzik mostanság a ködös hétköznapokat karácsony előtt. Megragadja az alkalmat a kormányzópárt is, és politikusain keresztül adományoz és adományoz, ahol csak tud.

Szolnokon is adományozással kapcsolatos eseményeket élhetünk át.

Szinte naponta adományoz a város, a vármegye egyebek mellett számos vállalkozó/vállalkozás segítségével. Most így akár meg is hálálhatják adományaikkal az esetleges kormányközeli megrendeléseket, de most ne evezzünk ilyen vizekre…

Szalay Ferenc szolnoki polgármester a következőket írta a legutóbbi adományozás alkalmával:

Szolnokon hagyománya van a karácsonyi étel- és adományosztásnak, azonban fontos tudni, hogy év közben is rendszeres a segítség, nagyjából 250 olyan család van a városban, akiket folyamatosan támogatunk.
Az ünnepek közeledtével a szeretet utat tör, ez Szolnokon és a kistérségben hatványozottan igaz, nagy család vagyunk, odafigyelünk egymásra, legyen szó hivatali dolgozóról, gazdasági szereplőkről, vagy éppen civilekről.
Köszönöm a Szolnok Segít program kollégáinak a munkát, Hubai Imre elnök úrnak és családjának a húsfelajánlást, a Bognár és Társa Kft, a MAGOSZ, a Katolikus Karitász Szolnoki Szent Erzsébet csoport, és minden szolnoki vállalkozó adományait.”

Fotó: Szalay Ferenc Facebook

Kapcsolódó cikkek