Újra megnyílt a szolnoki Hetényi kórházban az ápolási osztály

Megosztás

A szolnoki Hetényi kórházra mostanság rájárt a rúd, több osztály is jelentős kihívásokkal küzdött/küzd, Viszont most jó hírrel szolgáltak: december 1-től az intézetben újra megnyitották az Ápolási Osztályt.

Mint a kórház a honlapján közölte:

“Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2023. december 1-től Intézetünkben újra megnyitásra kerül az Ápolási Osztály.

A felvételi igény bejelentése a mellékelt „Igénybejelentő lap” kitöltésével és Ápolási Osztály részére történő megküldésével lehetséges. E-mail: [email protected].

Posta: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház – Rendelőintézet Ápolási Osztály 5000 Szolnok, Tószegi út 21.”

Mint megtudtuk, az osztály nem bezárva volt, hanem még a covid miatt került át a MÁV kórházba, amikor átszervezték az ellátást. Most egyszerűen csak visszatelepült.

A kórházi zavarokra a szolnoki ellenzék is reagált korábban. Tartott már a problémákkal kapcsolatban a DK által is támogatott polgármesterjelölt, Györfi Mihály Füle Istvánnal sajtótájékoztatót, legutóbb pedig a Szolnokon járt momentumos politikus, Donáth Anna Miskolczi Lászlóval, a párt polgármesterjelöltjével együtt irányította rá a gondokra a figyelmet.

Kapcsolódó cikkek