Elképesztő baleset: teherautóval ütközött és szétszakadt a kenyérszállító a Jászságban

Megosztás

A gyakorlott, sok balesetet látó emberek számára is teljesen szokatlan kimenetele lett ennek a csattanásnak, a kisbusz ugyanis szó szerint szétszakadt az ütközéstől. A sofőrje azonban csodával határos módon túlélte az ütközést.

Ilyet nem minden nap lát az ember és nem is nagyon szeretne. Az azóta érkezett információk szerint a baleset egyik oka az lehetett, hogy a teherautó pótkocsiján egyáltalán nem világítottak a hátsó lámpák, más is majdnem belecsapódott ugyanebbe a járműbe.

Egy személy megsérült abban a balesetben, amely ma kora reggel történt Jászszentlászlónál.

Egy kenyérszállító közlekedett Móricgát felé, amikor Jászszentlászlót elhagyva a fagyos úton egy pótkocsis teherautó hátuljának csapódott. A kisteherautó hosszában szétnyílt a nagy erejű ütközés következtében. A kenyérszállító sofőrje
csodával határos módon csak könnyebben sérült meg, őt a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt az érintett útszakaszt lezárták. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja – számolt be róla a Delalfold.hu.

A hozzászólások között azonban több érdekességre is fény derült. Éppen arra, hogy nem volt fény. “Halkan jegyzem meg, hogy a teherautó pótkocsiján a hátsó lámpák még a helyszíneléskor is világítottak…. Ugye a fényképek nem hazudnak?” “Én is halkan jegyzem meg, nem világított, mert a céges busszal majdnem beleszálltunk. Halkan” – zajlott a virtuális párbeszéd.

A kenyérszállító sofőrjének mindenesetre megvolt a második születésnapja, hogy ezt túlélte.

Kapcsolódó cikkek