Itt a nagy lehetőség – női vokalistát keres Kis Grófo

Megosztás

Három óra próbálás után, egy facebookos élő videóban hirdette meg a szolnoki születésű Kozák László, ismertebb nevén Kis Grófo, hogy akusztikus formációjukhoz egy tehetséges női vokalistát keresnek. Úgy tűnik, itt a vissza nem térő lehetőség minden hölgy számára, aki ki akarja próbálni magát ezen a területen!

Egészen jó hangulatban, egy stúdióból jelentkezett be Kis Grófo és csapata egy live-videóban néhány nappal ezelőtt. Bejelentették, hogy castingot tartanak, ugyanis felmerült az igény, hogy Grófo új projektjéhez, az akusztikus előadásmódhoz és koncertekhez egy női háttérenekes, azaz vokalista is szükséges volna.

„Nagyon fontos lenne, hogy találjunk egy olyan kedves hölgyet, aki mellettem vokalista szerepet töltene be és erre van most lehetőség” – kezdte Kis Grófo.

Hozzátették, nem feltétlenül profi énekest keresnek, tehát akkor is van esély és lehetőség a közös munkára vele és zenekarával, amennyiben még a jelentkező nem énekelt nagyobb közönség előtt, vagy nem állt színpadon.

„Mi fogunk castingolni, ez a zenekar, hiszen hamarosan már debütál a Kis Grófo akusztik formációja, úgyhogy várjuk a női énekes jelentkezését” – mondták el a videóban.

Kis Grófo az élő videóban beszélt arról is, hogy rövid időn belül már úgy szeretnének koncertezni, hogy a jelen pillanatban kérdőjelbe tett vokalista is velük tartson.

Az új formáció repertoárját egyaránt képzik Grófo régi, hatalmas sikert arató számai, mint a Nézését, meg a járását, valamint olyanok, amiket még anno édesapja, Kozák László, azaz Nagy Grófo énekelt a szolnoki Barna Gyöngyökben.

A No roxa áj és a Bulibáró című dalaival ismertté vált roma énekes tevékenységéről a Szol24 is gyakran beszámolt: november elején például Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek énekelt a születésnapján, sőt, az ő születésnapján pedig maga Orbán Viktor miniszterelnök küldött köszöntést.

Szülővárosában, Szolnokon megoszlik az emberek véleménye róla és a családja művészeti teljesítményéről, legutóbb nyáron verte ki sokaknál a biztosítékot, hogy édesapjának, Nagy Grófonak szobrot állítottak, többek között Szalay Ferenc, Kállai Mária és Kubatov Gábor részvételével.

Kapcsolódó cikkek