Több késszúrással megölték az országszerte ismert tiszafüredi pszichológus fiát Amerikában

Megosztás

Az egyesült államokbeli Phoenixben brutálisan meggyilkolták a magyar sztárpszichológus, Prof. Dr. Bagdy Emőke fiát – tudta meg a Blikk. Az arizonai helyi sajtóban futótűzként terjedt a hír, hogy október 21-én halálra késeltek egy 53 éves férfit, Császár Zsoltot. A lap szerint az áldozat a tiszafüredi származású Bagdy Emőke fia.

— „Igaz a hír, megölték a fiamat. Megsemmisültem, felfoghatatlan a számomra” – erősítette meg a Blikk szörnyű értesülését a klinikai szakpszichológus.

„A lányom, Zsolt ikertestvére és a vejem kint van Arizónában, még nagy erőkkel zajlik a nyomozás. Az amerikai jogok szerint az áldozat hozzátartozói minden dokumentumot, hanganyagot megismerhetnek, így a boncjelentéstől a tanúvallomásokig mindent” – mondta a Blikknek Bagdy.

“Ezért biztos forrásból mondhatom, semmi nem igaz abból, amit a sajtó leírt. A fiamat – aki teológus volt – egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont, stb. Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 cm-es jóságos kis ember” – tette hozzá.

A Blikk azóta már egy újabb cikkben taglalta a szörnyű gyilkosságot.

Blikk.hu

Kapcsolódó cikkek