Szolnokra érkezik élő műsorával Gulyás Márton és a Partizán

Megosztás

Akik figyelemmel követik a megyeszékhelyen történő politikai-közéleti eseményeket, azoknak nem lehet meglepetés, hogy 2019-hez hasonlóan a jövő évi önkormányzati választások is tartogathatnak érdekességeket mind a Fidesz, mind az ellenzék jelöltjei számára. A Partizán november 3-án, a Vétó című műsorát hozza Szolnokra, nem titkoltan azért, mert a város egy fontos csatatere lesz a 2024-es eseményeknek.

Gulyás Márton több év alatt felépített YouTube projektje mára kimondható, hogy közszolgálati funkciót tölt be. A Partizán nagy sikerrel áll a sok milliárd forintból működő állami közmédia helyi értékén, amire a kormányzat inkább politikai bunkósbotként tekint, kizárólagosan a saját érdekében működtetve azt.

Bár a Partizán és az ott megjelenő tartalmak rendszerint viták kereszttüzébe kerülnek, az megkérdőjelezhetetlen, hogy az egyik legfontosabb hazai médium, ami ráadásul a fiatal generációt is be tudja vonni a közügyekbe.

A Voks című, elsősorban az Orbán-rendszer kialakulását és különböző választástechnikai stratégiákat bemutató műsoruk közönség előtt, élőben lesz látható november 3-án a Garden Hotelben.

A csapathoz tartozik Ruff Bálint politikai tanácsadó (aki tavasszal csatlakozott a szerkesztőséghez és emellett Botka László szegedi polgármester tanácsadója), valamint Pap Szilárd István, Vida Kamilla és Schultz Nóra.

Ruff a Vétó legutóbbi adásában úgy fogalmazott, „azért megyünk Szolnokra, mert ez az egyik olyan csatatere a jövő évi választásnak, ahol van mit, vagy lehetne mit keresnie az ellenzéknek”. Való igaz, egy kis politikai csatározásért nem kell a szomszédba mennie egyik szolnoki politikusnak sem: a változó erőviszonyok, távozó és érkező önkormányzati képviselők kálváriáját hamarosan a Szol24 egy külön anyagban foglalja össze.

A műsorban bizonyára fel fognak merülni helyi témák és esélyek, de ahogy az megszokott, országosan is kitekintenek a Fidesz és az ellenzék jelenlegi helyzetére, esetleges koalíciókra és kérdéses ügyekre.

A Partizánból Gulyás Márton, Ruff Bálint és Papp Szilárd érkezik Szolnokra, a rendezvény 18.00-kor kezdődik, jegyek korlátozott számban kaphatóak.

Partizán ❌ Vétó | Élő műsor és közönségtalálkozó Szolnokon!

Event in Szolnok, Hungary by Partizán on Friday, November 3 2023

Képek: Kaszás Tamás / Index, Media1



Kapcsolódó cikkek