Rendkívül agresszív, fiatal jászsági rablót fogtak el, alig múlt 18 éves

Megosztás

Nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott kirabolt áldozatának, akit nem is ismert, de tíz perccel korábban egy biciklist is megtámadott, bántalmazott és kirabolt Jászárokszálláson. Most kattant a bilincs a fiatal fiú kezén.

Egy jászárokszállási nő gyalog közlekedett 2023. szeptember 24-én 20 óra 10 perc körül, amikor egy ismeretlen követni kezdte kerékpárral. A férfi elhaladt a nő mellett, megállt, eldöntötte a biciklit, és úgy tett, mint aki a cipőfűzőjét köti. Mikor a gyalogos a férfi mellé ért, az minden előzetes ok nélkül háromszor arcul csapta, majd dulakodást követően kitépte a sértett kezében lévő szatyrot, és elhajtott. A táskában kutyakonzerv és mobiltelefon volt. A bántalmazás következtében az asszony – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A tettes 10 perccel korábban egy kerékpározó férfit ütött meg Jászárokszálláson, mindketten elestek a biciklijükkel. A tettes a földön fekvő férfitól pénzt követelt, majd összeszedte a sértett nadrágzsebéből kiesett 3500 forintot, és távozott. A bántalmazott könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök elfogták és előállították a 18 éves fiatalt, akit kétrendbeli rablás és súlyos testi sértés bűntett miatt hallgattak ki. A gyanúsított beismerő vallomást tett, és a jogtalanul megszerzett tárgyak is előkerültek.

A nyomozó hatóság őrizetbe vette az ifjú bűnelkövetőt, és kezdeményezi letartóztatását. Forrás: Police.hu

Az elkövető

Kapcsolódó cikkek