Rákaptak a tolvajok, a szolnoki játszóházban cipőket lopnak már nem először

Megosztás

Nagyon nem az első eset, de a történet azon része is kissé érthetetlen, hogy a károsult hölgy elmondása szerint a rendőrök megnézték a kamerafelvételt, fel is ismerték az elkövetőt… aztán nem történt semmi. A károsult legalábbis sem a cipőket, sem annak ellenértékét nem kapta vissza – legalábbis jelenleg.

T. Beáta, egy felháborodott szolnoki édesanya tette közzé a velük történteket a szolnoki játszóházban. A kislányával mentek be játszani, de kifelé jövet elképedve vették észre, hogy a cipőjüknek lába kelt.

“Sziasztok, kedves szolnoki anyukák, csak szeretnék egy friss élményt megosztani veletek hogy más ne járjon így… Vasárnap délután a kislányommal elmentünk a Pelikán Szolnoki Kölyökpark – Bababarát játszóház és fejlesztőközpontba egy kicsit játszani, cirka 1 órácskára, de bár ne tettem volna. Kifelé jövet ugyanis rádöbbentem, hogy nekem, illetve egy másik anyukának is eltűnt a cipője. Úgy, hogy az ott éppen dolgozó hölgy ezalatt az 1 óra alatt végig a pultban volt, ergo az orra elől valaki bejött és elvitt 2 pár női sportcipőt.

Viszonzásképp nem kellett azt a 2000 Ft-os játékidőt kifizetnem (micsoda öröm 🤣). A rendőr kijött, kamera meg lett nézve és állítólag nem ez volt az első eset ott, szóval kedves anyukák nagyon vigyázzatok a plázai játszóházban a cipőitekre. Nehogy esőben zokniban kelljen hazamennetek” – írta Beáta.

A történet más érdekes részei a hozzászólások között:

“Csak a rendőr nézhette meg a kamerafelvételt, aki kijött, én nem láthattam. Ő azt mondta, teljesen látszódik a felvételen, hogy ki volt és nem ez volt itt az első esete.” “Csak azért osztottam meg, hogy mással ilyen ne történjen meg.”

Egy másik kommentelő is jól tudta, vigyázni kell az értékeinkre. “Sajnálom, ami történt veletek mi mikor megyünk, mindig bezárom a cipőket is a szekrénybe. Sőt volt már, hogy maga a hölgy szólt, az a biztos, ha mindent bezárok. Babakocsi alja is legyen üres. Természetesen azt is be szoktuk tolni a pult elé. Elég szomorú ez, de nyilván most már rá is kapnak erre a lehetőségre sajnos. Tényleg szörnyű, hogy itt tartunk.”

Van akinél viszont ez a módszer nem működött: “Amikor mi voltunk a kislányommal egyik alkalommal, ugyanígy be szerettem volna tenni a cipőinket a szekrénybe, de az ott dolgozó hölgy rám szólt, hogy ne tegyem már be, mert koszos lesz a szekrény…”

Nekünk mik ezzel kapcsolatban a tapasztalataink Szolnokon?

Kapcsolódó cikkek