Megint a közösségi média okozta a lebukást? Elkapták a jászberényi biciklitolvajt

Megosztás

Bár a bicaj tulajdonosa maga sem adott olyan nagy esélyt arra, hogy a kerékpár is megkerül és a tettest is elkapják, de végül megérte közzétennie a kamerafelvételt és a részleteket, segítette a nyomozást.

Pisti tette közzé a közösségi médiában a lopás tényét és a nem túl erős esélyeket kínáló, gyenge kamerafelvételt. Mégis eredményre vezetett. Jászberényben képesek összefogni az emberek és a szerencse is a tulajdonos mellé állt.

“Nem sok esélyt adtam neki, de megfogták a srácot és megvan a bicikli is.

Aki mostanában így járt lehet érdemes a rendőrségnél érdeklődni hátha több is előkerül nála.

Le a kalappal a rendőrök előtt!

Az eredeti poszt:

Kedves sportszerető barátom!

Nagyon örülök neki, hogy az egészséges életmódot és a környezetszennyezés elkerülését szem előtt tartva, a kerékpáros közlekedést választod.

A baj csak azzal van, ha ezt más kerékpárjával teszed.

Szerencsére, annyi intelligenciád már nem volt, hogy ne közvetlenül egy kamera előtt lopj és hála istennek bele is néztél. Ezt utólag is köszi, így könnyebb dolgunk lesz.

Ide most csak egy képet rakok fel rólad amin egyenlőre nem ismer fel senki. Van néhány órád, hogy nálam jelentkezz és visszaadd. Ez esetben elfelejtjük az egészet. Amennyiben nem jelentkezel, besétálunk a rendőrségre a videóval együtt.

Jászberény nem nagy város, ha a rendőrök nem is, de előbb-utóbb valaki fel fog ismerni, ha elég sokan megnézik a videót. Köszi előre is.”

Kapcsolódó cikkek