Két nagy baleset az Alföldön

Megosztás

Az egyik a hírhedt 31-es főúton történt, a másik pedig Orosháza közelében. Mindkét csattanás komoly volt, de szerencsére nem járt halálos áldozattal.

Egy dinnyét szállító kisteherautó tarolt le egy kaput, ami árokba borult Orosháza mellett.

Csanádapáca felől haladt a kisteherautó, amikor úgy tudjuk, hogy az egyenes útszakaszon vezetője elaludt. Letért az útról, árokba hajtott, majd egy tanya kapuját letarolta, végül felborult. Információnk szerint a totálkárosra tört jármű vezetőjét a mentők kórházba szállították.

A tanya tulajdonosa elmondta, hogy csak a nagy csattanásra figyelt fel, puffanást hallott és porfelhőt látott, de mire odaért, már csak a felborult dinnyét szállító kisteherautót látta. Elmondta még, hogy ott egyenes az útszakasz, de ilyenkor a nyári munkák alatt mindig nagyobb a forgalom, és azt még nem tudja, hogy az elektromos kaput ki fogja majd megjavítani.

A 31-es főút nagykátai átvezető szakaszán Suzuki Ignis csúszott árokba, amely viszont momentán tele van esővízzel. (Forrás: Balesetinfo) Nem megerősített információk szerint a sofőr valószínűleg telefonozhatott vezetés közben, de erről hivatalos megerősítés még nem érkezett.

Kapcsolódó cikkek