Gond-e, hogy a szolnoki strandfürdőben egyetlen hajszárító sem működik, vagy ez semmiség?

Megosztás

Sokkal mélyebben gyökerező problémára és véleménykülönbségre mutat rá a konkrét eset. Megelégszünk-e azzal, hogy valami rosszabbul működik, de működik és ennek örülnünk kell? Vagy hangoztatni kell, hogy ne visszafelé haladjunk, amikor fejlődhetnénk is? Újabb szolnoki történet.

A közösségi médiában tűnt fel egy írás még a hónap elején, képekkel illusztrálva, miszerint Szolnokon, a Véső úti Strandfürdőben a négyből egyetlen hajszárító sem működik a női öltözőben.

Ferenczi Judit képein látható, hogy aznap egyik eszköz sem működött. Emiatt jókora vita bontakozott ki Szolnokkal és az egész gondolkodásmódunkkal kapcsolatban. Éles ellentét alakult ki, hogy örüljünk annak, amink van és ne nyafogjunk folyamatosan valamint, vagy éppenséggel igenis tegyük szóvá, ha valami a városban (illetve az országban) nem úgy működik, ahogy kellene, hiszen kis odafigyeléssel sokat lehetne javítani a helyzeten, ne tespedjünk bele a “jóvanazúgy” állapotba.

Mindkét oldalról néhány vélemény: “1,7milliárd lesz a ****vert várfal. Fontossági sorrend van kérem. Nyáron önszáradunk…” “Aki hajnalban jár úszni és onnan megy munkába, annak lehet, hogy van igénye hajszárítóra. Szerintem nem nagy elvárás, hogy a megyeszékhely egyetlen vízi létesítményében legyen használható hajszárító. Persze felfoghatjuk úgy is, hogy örüljünk, hogy van strand. Igényektől függ.”

“Na ez megint olyan “szolnokos”… Remélem a “Ligeti”-be már fel sem szerelik majd a hajszárítókat!”

“Tegnap voltunk a kislányommal. Én mindennel elégedett voltam és ilyen melegben nem használtunk hajszárítót. Tipikus “mibe kössünk bele” poszt, már bocsi. Amúgy meg szerintem az nagyon pozitív, (hogy erről is legyen szó!), hogy 3 medencébe is be lehet vinni a 2 éves gyerekemet, nem csak a kacsaúsztatóba.”

“Így igaz, minden teljesen rendben van, mindenhol tisztaság, a víz átlátszó, szép zöld a fű..” “Bocsánat, de derékig érő, rengeteg hajam van, mutasson már olyan napot, amin az én hajam megszárad egy órán belül magától. Tipik magyar mentalitás, beletörődni a sz.rba, a kevésbe, a nem tökéletesbe.”

Mi hogy gondoljuk, szolnokiak? Tényleg probléma, hogy mindig mindenbe beletörődünk, vagy valóban csak “a mibe kössünk bele” esete valósul meg? Kiegészítés: Az eredeti poszt a hónap elején készült, jelenleg nincs információnk arról, hogy mennyi hajszárító működik a szolnoki strand női öltözőjében.

Kapcsolódó cikkek