Idei legnagyobb megméretésére készül az abonyi testépítő

Megosztás

Az abonyi Zelei Gábor bár korábban hosszú éveken át birkózott, majd a lovas sportban is kipróbálta magát, mégis, a nagyszerű eredményeket a testépítésben érte el. Hamarosan Spanyolországban is megméreti magát, ehhez azonban támogatókra is szüksége lenne.

A versenyzés rendkívül költséges, és természetesen a speciális étkezés, és a táplálékkiegészítők is sok anyagi áldozatot követelnek. Magánszemélyek támogatása mellett hivatalos szponzort is keres a sportember, akinek logóját és cégnevét büszkén viselné mezén.

A fiatalember neve fogalommá vált Abonyban, hiszen az ügyes kezű fodrász hosszú, kitartó munkával alakítja testét, mellyel rendre aratta a babérokat tavaly. Személyi edzőként is dolgozik, így sokaknak segít abban, hogy jó formában legyenek, szó szerint is.

Az abonyi fiatalember hatéves kora óta sportol, a helyi közösségi életben is aktív szerepet vállal. A tavalyi Nemzeti Vágtán indult és döntőbe jutott és ott bronzérmet szerzett kocsitoló abonyi csapatnak is vezéregyénisége volt.

A fiatal testépítő (a képen jobbra) tavaly számtalan első díjat nyert nemzetközi versenyeken.

A verseny, ahol a profi kártyáért indul, Spanyolországban, Alicantéban lesz június 3-án és 4-én. Ezen kívül Ausztriában április 22-én az NPC Worldwide, április 29-én a Central Europe Budapest Hungary és május 14-én a Béla Kökény Classic NPC Regional versenyen is indul.

Forrás és fotó: Abony.hu Facebook

Kapcsolódó cikkek