Törökszentmiklósi Az év iskolarendőre a megyében

Megosztás

Molnár Judit százados lett “Az év iskolarendőre” a megyében.

Az Országos Rendőr-Főkapitányság 2008. szeptember 1-jével hirdette meg az iskola rendőre programot, amely elősegíti a gyermekek biztonságos, balesetmentes közlekedését, a védelmükre irányuló rendőrségi bűn- és balesetmegelőzési tevékenységet. A 2022/2023-as tanévben Jász-Nagykun-Szolnok megyében 72 településen, összesen 115 iskolarendőr 116 iskolában végzi ezen irányú tevékenységét.

A napokban az Országos Rendőr-Főkapitányságon megrendezett VIII. országos iskolarendőr szakmai nap keretében Óberling József rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztály vezetője adta át „Az év iskola rendőre” elismeréseket azoknak, akik aktívan részt vettek a programban, és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a prevenció területén.

Jász-Nagykun-Szolnok megyéből ezen elismerést Molnár Judit címzetes rendőr százados, a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadója vehette át. A százados évek óta nagy odafigyeléssel és lelkiismerettel gondozza a programot, tudását kreatív ötleteivel, illetve empátiával próbálja átadni a gyermekek részére.

Fotó: Balesetmegelőzés Szolnok megye Facebook

Kapcsolódó cikkek