A megye legdrágább ingatlana egy szolnoki belvárosi ház

Megosztás

Potom 471 millió forintért bárki megveheti a megye legdrágább ingatlanát, legalábbis az ingatlan.com kínálata alapján.

Ha valaki leteszi a 471 milliót, mindjárt kap érte Szolnokon a Sütő utcában egy 11 lakásos társasházat, melyhez 3 üzlethelyiség, valamint 15 zárt udvari gépkocsibeálló tartozik, illetve egy különálló ingatlan.

Az ajánlat szerint az épület kiváló lehet apartmanok kialakítására. Jelenleg házban lévő lakások és üzlethelyiségek tartós bérletbe vannak adva.

Az ingatlanokhoz 15 zárt udvari gépkocsi beálló is tartozik, ezek összesen 45 millió forintot érnek.

A ingatlan.com sorában a második legdrágább épület Jászfényszarun található. Ára 400 millió forint. Újonnan épült 6 lakásos társasházról van szó Jászfényszaru központjában, prémium kategóriás munkásszállónak is kiválóan alkalmas.

A harmadik a sorban egy cserkeszőlői ingatlan. Ha valakinek van éppen 350 millió forintja, Cserkeszőlőn, a közkedvelt gyógyfürdő szomszédságában megvehet egy exkluzív, minden igényt kielégítő kúriát. Az ingatlan vételára tartalmazza a benne található nem mindennapi szépségű barokk stílusú bútorokat.

Tiszafüred legdrágább eladó lakóháza 215 millió forintot kóstál. A ház 2001-es építésű, 2019-ben a földszint korszerűsítése és emeletráépítés történt. 

Régóta eladó Túrkevén 169 millió forintért a város legdrágább ingatlana. A területen minden van, ami szem-szájnak ingere: medence (12×8 méteres, fűthető, feszített víztükrű, 1,8 méter mélységű, látványelemekkel), 12 személyes szauna, hatszemélyes jakuzzi, fényterápiás zuhany, konditerem, 100 m2-es, 50 főt befogadó fedett nyári konyha, kemencével, biliárd asztallal, bográcsozóval, brazil padlólap, központi porszívóval stb.

Abádszalók legdrágább épülete 169 millió forintért eladó. 

Ami ezeknél is izgalmasabb lehet, az egy Tiszaörsön eladó lovasudvar. A birtok 149 millióért eladó. A lovas tanya turistaszállóval, étteremmel, lakóépülettel, istállókkal és juhhodállyal együtt eladó. Az objektum a  hortobágyi nemzeti park közelében található, 2001 óta folyamatosan üzemel.

Szintén 149 millióba kerül Tiszavárkony csúcsingatlana, már ami az eladói árát illeti az ingatlan.com szerint. Közvetlen Tisza-part, panziónak épült, jelenleg családi ház és vendégház a gyönyörű Tisza-parti rendezett faluban Natura 2000 és természetvédelmi területen. Az ingatlanhoz saját erdő tartozik. 14 szoba, 9 fürdőszoba adja a kényelmet.

Érdekesség, hogy Jászberény legdrágább eladó ingatlana a sorban csak most következik, mégpedig 119 millióért. Az 1040 négyzetméteres, teljesen körbezárt, japán stílusban, a feng shui követelményeinek megfelelően kialakított családi otthon a megépítését követően díjat nyert “Az év háza” pályázaton.

Kép: Cserkeszőlő legdrágább eladó ingatlana ez a kúria

Fotó: ingatlan.com

Kapcsolódó cikkek