Majka is fellép az idei szolnoki Palacsintafesztiválon, máris heccelik

Megosztás

Idén is megrendezik a Palacsintafesztivált Szolnokon. A rendezvénynek a legnagyobb ingyenreklámot eddig a zenész Azahriah szolgáltatta, amikor egy mobil WC, egy toi-toi mögött magáévá tett egy lányt. Az esetről egy videó is kiszivárgott a netre, így az énekes, ha akarta volna sem tarthatta volna titokban a fiaskót.

Most, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy Majka is ott lesz ezen az eseményen, máris megüzenték neki viccesen: “semmi toi toi!”

Erről a ripost.hu írt.

Tavaly így áradozott a megyei kormányportál az esemény beharangozója kapcsán: “Cél, hogy a fesztiválra látogatók minőségi és értékközvetítő művészeti tartalommal találkozzanak.” Ezt Kelemen Péter, a szervező Hangtrend Kft. ügyvezetője mondta.

Barabás Botond, a Szigligeti Színház vezetője a következőt nyilatkozta: “Boldogan csatlakoztunk ahhoz a programhoz, mely Szolnok jó hírét viszi messzire.”

Fejér Andor alpolgármester is csatlakozott a kórushoz: “Vannak olyan programok, melyek nélkül már elképzelhetetlen a város élete. Ilyen a Palacsinta Fesztivál is, mely a családok számára kiváló kikapcsolódás lesz.”

Fotó: Azahriah Facebook

Kapcsolódó cikkek