Még sehogy sem áll a felesleges Sámándob

Megosztás

Miközben a nyakas jászberényiek nem kértek a Fidesz-uralomból, a konok kunoknál több évtizede rendíthetetlenül imádják a kormánypártot. Így aztán nem véletlen, ha Fidesznek kiváló terepe van mindenféle felesleges dolgokat megvalósítani például Karcagon, ahol többek között a valahányad osztályú focicsapatnak stadion épül, hogy az aranylábúak még véletlenül se bukjanak fel a vakondtúrásokban.

Ilyen felesleges, de adómilliárdokat kiválóan felemésztő beruházás a Sámándob újraépítése.

Karcagon nem számít a rezsiválság, konok kunként vágtak bele az építkezésbe, de hogy aztán majd miből üzemel a megvalósítás után, az majd még a jövő zenéje lesz.

Nem véletlen, hogy ez az értelmetlen beruházás egyik kedvenc témája Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek, aki amúgy minden ilyet előszeretettel megír.

Most is megírta, hogy:

Így áll Karcagon az elátkozott Sámándob, azaz sztyeppemúzeum. A milánói világkiállítás eleve horribilisan drága pavilonját valamiért hazahozták, aztán Karcagon egy üzem udvarára lehajigálva rozsdásodott évekig. Olyannyira, hogy hiába az erre odadobott 3.7 milliárd, még mindig nem áll sehol a csodaépület, mert újra kellene gyártatni a szétrozsdásodott elemeket.

Emlékmű lesz ez, az ellopott évtizedünk és az emberi hülyeség emlékműve.”

Kapcsolódó cikkek