Az ország jövőjéért aggódik a szolnoki Protestáns Műhely

Megosztás

December 5-e van, arra emlékeznek a nemzeti keresztény jobboldalon, hogy Gyurcsányék a kettős állampolgárság elleni szavazásra buzdították a szavazókat.

Nos, a kettős állampolgárság intézménye azóta bebizonyította, hogy kizárólag a Fidesz szavazóbázisát és az Orbán-kormány fennmaradását volt hivatott növelni és biztosítani.

Ettől függetlenül a megélhetési jobboldal még mindig Gyurcsányék ősbűnének állítják be az akkor történteket.

Mint a magát protestánsnak – vagyis magyarul tiltakozónak – minősítő szolnoki műhely szerint, idézzük: “e hazaáruló társaság – milyen szép keresztyéni megszólítás – a szerk. – manapság azon dolgozik, hogy Magyarország semmiképp ne kapja meg az Uniótól azt a pénzt, ami a magyar embereknek jár.Azzal a nemzeti összetartozást, mostani tettükkel pedig a nemzet jövőjét és a kormányba vetett közbizalmat akarják megroppantani.”

Nos, sajnos nem jól tudja a tiltakozó műhely, hiszen nem a magyar baloldal tartja vissza a nekünk “járó” támogatásokat, hanem az Európai Unió azért, mert Orbán és csapata leépítették a jogállamot, ezért jogállamisági eljárás alatt állunk.

Majd ha azok a feltételek teljesülnek, amiket a csatlakozási szerződésben vállaltunk, akkor majd “jár” nekünk az a pénz, amit az unió állampolgárai termeltek meg nekünk azért, hogy fejlődjön hazánk és ne csak Orbán és haverjai zsírosodjanak belőle.

Nehéz ilyenkor illedelmes szavakat találni, zárta a szolnoki műhely a bejegyzését és valóban, ebben igazuk van…

Nyitóképünkön protestánsok egymás között Fotó: Protestáns Szolnoki Műhely Facebook

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

Kapcsolódó cikkek