Miskolci tulajdonosa lehet a most feltűnő Ferrarinak

Megosztás

Az eddigi információk szerint a nemrég a közösségi médiás képeken is látható új, különleges kék színű Ferrari Daytona miskolci tulajdonba került. Nem is akárkihez.

Úgy tűnik, borsodi tulajdonosa lett az olasz szuperluxusautónak, amiből kevesebb, mint félezer készült a világban és egyébként is rendkívül drága áron lehet csak hozzájutni. A Borsod24 és a Szol24 információi szerint a Ferrari egy nagyon jól menő miskolci székhelyű vállalkozás vezérének tulajdonába került nemrég.

A Vezess.hu azt is megpendítette néhány napja, hogy valaki/valakik Magyarországra hoztak kettőt a rendkívül ritka és drága Bugatti Chironokból és itthon is műszakiztatták le.

Vajon mit szólt a vizsgaállomás alkalmazottja, amikor egy megszokott, átlagos gépkocsi után begurult egy 1,2 milliárd forintos szupersportautó? Egy Bugatti mellett állni a piros lámpánál, az is egy érdekes szituáció. Milyennek éreznénk esélyeinket a gyorsulásnál?

Fotó: Vezess.hu

Amennyit eddig tudni lehet, hogy két ilyen Bugatti Chiront is behoztak az országba az elmúlt időszakban, tulajdonosai pedig az előbb említett miskolci székhelyű vállalkozás vezére, illetve annak testvére.

Íme a csodaszép Ferrari szemből is:

Ha egyszer egy üzlet beindul…

Kapcsolódó cikkek