Újabb Jász-Nagykun-Szolnok megyei fürdő zár be a megszorítások miatt megugró durva költségek miatt

Megosztás

Néhány héten belül Jászapáti is bezárja medencéit, mert képtelen fenntartani a hatalmas rezsiárak miatt a szolgáltatást. A sokadik ilyen eset rövid idő alatt… és még mennyi lesz.

2022. október 1-től határozatlan ideig bezárja medencéit a Tölgyes Strandfürdő Jászapátiban a növekvő energiaárak és elszálló rezsiköltségek miatt.

A Jászsági Térségi Televízió Facebook oldalán osztották meg a hírt, amely szerint a növekvő energiaárak és rezsiköltségek miatt október 1-től határozatlan ideig bezár a Jászapátiban lévő Tölgyes Strandfürdő.

A lépés azért vált szükségessé, mert az egyre növekvő energiaárak, rezsiköltségek miatt a tervezettnél sokkal nagyobb költségeket voltak kénytelenek elkönyvelni

– mondta Karkus Kálmán, a jászapáti városüzemeltetés vezetője.

Az adatok alapján az 1960-as évek elején épült fürdő idén kiemelkedően sikeres szezont tudhat maga mögött, és a nyári csúcsidő után általában télen is 3 medencével szokott működni.

2021-ben a strand új, 200 millió forintból megépített csúszdarendszerrel is bővült. Mostanában egyre több hasonló hírről számol be a Spabook, nemrég a balatonboglári uszoda bezárásáról adtunk hírt, de sajnos hasonlóan járt a Csokonyavisontai fürdő is. Gyűlnek a rezsiáldozatok, hála Orbánék kidurrant lufijának.

Kapcsolódó cikkek