Piknik a RepTárban Szolnok Napján

Megosztás

Szolnok Város Napja alkalmából különleges családi programokkal várja a látogatókat szeptember 3-án a RepTár.

Az állandó élményelemek mellett rengetek izgalmas családi program, kiállító és meglepetés várja az érdeklődőket. Színes napernyők, a repülőgépek és helikopterek árnyékában, kényelmes napozóágyakon élvezhető az egész napos kikapcsolódás.

Ezen a napon olyan gépek ajtaja is kinyílik, amelyekbe csak ritkán lehet bepillantást nyerni és a nagy érdeklődésre való tekintettel ezen a napon újra be lehet ülni a MiG-29-es vadászgép pilótafülkéjébe.

A Piknik nevet viselő esemény állandó attrakciója a Darumadár, amely idén díjmentesen kipróbálható. Madártávlatból, több tíz méteres magasságból csodálható meg a RepTár és környéke.

Az eseményen többször beindításra kerül egy AS-62 típusú repülőgépmotor, amely típus, az An-2-es repülőgépben működött. A Vagonszínpadunkon két gyermekelőadás szórakoztatja a kisgyermekes családokat a Ládafia Bábszínház előadásában. A RepTár udvarán kialakításra kerül egy lézerharc pálya, ahol lézerpuskával két csapat játszhat egymás ellen.

Idén a RepTár fogadóépülete, azaz az Indóház 175. éves jubileumát ünnepli, így Budapest – Nyugati pályaudvarról Nosztalgiagőzös érkezik a RepTár melletti vágányra várhatóan 11:00 óra körül.

Kapcsolódó cikkek