A szerelem kevésbé volt fontos: milliós értékben lopott élettársa a szolnoki nőtől

Megosztás

Számolni is nehéz, hány alkalommal lopott a szolnoki nőtől saját élettársa, többek között rengeteg ékszert, készpénzt, még laptopot is, ami csak a keze ügyébe került. Az összérték 1,3 millió forint lett, de addig járt a korsó a kútra, amíg el nem tört, a rendőrök elfogták.

Már-már a szemtelenség kategóriába sorolható, hogy hányszor lopta meg szerelmes szolnoki élettársnőjét egy fővárosi férfi, aki nem volt válogatós, mindent lopott, ami csak mozdítható volt és nagyon sokáig tudta csinálni üzelmeit. Erősebb volt az arany a szerelemnél.

A Szolnoki Járási Ügyészség lopás bűntette és közokirattal visszaélés bűntette miatt emelt vádat egy 47 éves budapesti férfi ellen, aki rendszeresen meglopta az élettársát.

A vádirat szerint a férfi 2022 júliusa és 2022 augusztusa között az akkori élettársa szolnoki lakásából ellopott 400.000 forint készpénzt, és 197.000 forint értékben aranyékszereket, gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncot. Volt, amit azonnal zálogba is adott, azokat később a nő váltotta ki a zálogházból.

A kapcsolatuk megszakadt, majd a férfi kezdeményezésére kibékültek, azonban a férfi újra többször meglopta a nőt. Ellopott tőle 422.000 forint készpénzt, és 281.000 forint értékben műszaki cikkeket és egyéb használati tárgyakat, így például laptopot, tabletet, szobamérleget, különböző hajformázó készülékeket, végül az autója törzskönyvét is magához vette.

A férfi összesen mintegy 1.300.000 forint értékben károsította meg a szerelmét.

Az ügyészség a már büntetett, visszaesőnek minősülő férfivel szemben börtönbüntetés kiszabására és közügyek gyakorlástól eltiltásra tett indítványt a vádiratában. Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság fog dönteni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek