Szolnoki helytörténeti sétára invitálja olvasóit a Szol24!

Megosztás

Fedezze fel Szolnok szívét egy izgalmas belvárosi városnéző sétán, amelyre szeretettel meghívjuk minden kedves olvasónkat. Élje át a megyeszékhely gazdag történeteit és történelmét, miközben felfedezzük a város kincseit és jól ismert nevezetességeit a Szol24-gyel és Bajnai Zsolttal, a blogSzolnok szerkesztőjével.

A Szol24 az ősz első szombatján helytörténeti sétára invitálja a lap olvasóit, hogy Bajnai Zsolt, a blogSzolnok szakértője vezetésével megismerjük a megyeszékhely két híd közötti épületeinet történetét, azok érdekességeit.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

A séta útvonala: Tiszai hajósok tere – Béres József sétány – Tisza park – Szigligeti Színház – Tisza szálló – Verseghy park – Belvárosi Tisza-híd. A séta során bepillantást nyerhetünk a város múltjába és jelenébe, megismerkedhetünk a város ikonikus épületeivel – sétavezetőink érdekes történetekkel és anekdotákkal fűszerezve mesél a belváros egyedi hangulatáról, az évszázadok során formálódott utcáiról.

Az esemény ingyenes, de a férőhelyek száma harminc főben van limitálva, ezért előzetes regisztráció szükséges, melyet az [email protected] e-mail-címre várunk.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek