Ismét lebénult a vasúti közlekedés Ceglédnél, ezúttal egy tragikus gyalogosgázolás az ok

Megosztás

Még kora délelőtt történt az eset, a forgalom későbbi újraindulása után is 50-90 perces késésekre kellett számítani a ceglédi vasútvonalon.

A Mávinform írta meg a szomorú hírt szombat délelőtt.

“A Nyugatiból Szegedre 10:53-kor induló Napfény InterCity (IC 704) nem közlekedik.

Előzmény:

A Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó, Kecskemétről 8:56-kor továbbindult Napfény InterCity (IC 717) elgázolt egy embert Cegléd és Nyársapát között. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan délig – szünetel a forgalom ezen a szakaszon. A vasúttársaság pótlóbuszokat rendel.

A Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 20-50, esetenként 50-90 perccel hosszabb eljutási időkre, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra kell számítani.”

“Frissítés: 11 órára befejezték Ceglédnél a baleseti helyszínelést, így ismét közlekedhetnek a vonatok Cegléd-Nyársapát-Nagykőrös között. Nem kell átszállni pótlóbuszra. A Budapest-Cegléd-Szeged vonalon kora délután állhat helyre a menetrend.

– A Budapestről Szegedre tartó, Ceglédről 10:48-kor továbbinduló és a Szegedről Budapestre tartó, Nagykőrösről 11 órakor továbbinduló Napfény InterCity (IC 732, IC 737) már teljes útvonalán – 20-30 perces késéssel – közlekedik.”

Még szerencséje sincs a MÁV-nak, az utóbbi időszak betlizései után egy ilyen tragikus baleset vágja el egy viszonylag jó közlekedésű nap közlekedését.

Kapcsolódó cikkek