Kalapáccsal esett neki rokonának Törökszentmiklóson, aki másnapra meghalt

Megosztás

Az egyik férfi rokonát indulatból ütötte fejen egy kalapáccsal az a törökszentmiklósi férfi, aki ellen a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat most. Áldozata másnap belehalt a sérülésébe.

A vád szerint egy 35 éves férfi 2023. augusztus 18-án este, Törökszentmiklóson az utcán kerékpárt javított, amikor megjelent nála ittas állapotban egy rokon. Bár a férfiak rokoni kapcsolatban álltak, viszonyuk tele volt feszültséggel, még bántalmazásra is sor került köztük ezt megelőzően.

Az ittas rokon bort kínált a vádlottnak, aki az erőszakos kínálást visszautasította, majd kötözködött és sértegetni kezdte őt. Ez a vádlottat feldühítette, és a kezében lévő kisméretű kalapáccsal, amelyet a kerékpár javításához használt, nagy erővel fejbe ütötte a rokonát.

A sértett az ütés következtében a földre esett és elájult. A vádlott ezután a szomszédok segítségét kérte, hogy értesítsék a mentőket, de mire a mentők kiérkeztek volna, a sértett magához tért és elhagyta a helyszínt, de ezután egy füves területen összeesett és másnap elhunyt.

Az ügyészség a vádiratban börtönbüntetés és a közügyek gyakorlásától való eltiltás kiszabását javasolja a vádlottal szemben. Az ügyben a Szolnoki Törvényszék fog dönteni, a férfi pedig letartóztatásban várja a határozatot.

Kép: ugyeszseg.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek