Lomtalanítás: Szakadó esőben is dolgoztak az NHSZ Szolnok munkatársai

Megosztás

Ahogy a Szol24-en is olvashattak róla, az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az önkormányzattal közösen ingyenes közterületi lomtalanítási akciót szervezett, az északi városrészben a mai napra, a délire pedig október 5-re. Bár a lehető legrosszabb időt fogták ki, az NHSZ munkatársai rendületlenül dolgoztak a város tisztán tartásáért. Munkájukért Szalay Ferenc leköszönő polgármester is hálás.

Portálunkon több alkalommal beharangoztuk már, hogy szeptember 28-ra, azaz mára lomtalanítási akció lesz az északi városrészben. Az érintett részek: az Abonyi úttól, a József Attila úttól, a Baross utcától, valamit a Kossuth Lajos úttól északra eső városrészek (beleértve Pletykafalu és Partoskápolna).

Az akció során minden ingatlantulajdonosnak lehetősége volt, hogy az otthonában keletkezett, kidobásra szánt lomokat, például régi bútorokat (szekrény, ágy, szék stb.), ingyenesen elszállíttassa.

Az NHSZ munkatársai a borzalmas időjárás ellenére is elkezdték begyűjteni a lomokat. A közösségi oldalukon úgy fogalmaznak, szakadó esőben sincs megállás, a nap hősei azok a kollégáik, akik Szolnok északi részének utcáit járják, hogy mihamarabb eltüntessék a lomtalanítás nyomait.

Szolnok polgármestere, Szalay Ferenc szintén a Facebookon írt arról, hogy megbecsülés és tisztelet jár az NHSZ dolgozóinak.

Jövő hét szombaton a déli városrész következik, vagyis az Abonyi úttól, a József Attila úttól, a Baross utcától, valamit a Kossuth Lajos úttól délre eső városrészek (beleértve Szandaszőlős és Alcsi Holt-Tisza hobbik).

Képek: NHSZ Szolnok – NHSZ Zounok

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek