Fontos edzőmeccs és szerződésbontás a Szolnoki Olajnál

Megosztás

Kedden neves ellenfél érkezik a Tiszaligetbe, ahol arról is hírt adtak, hogy egyik légiós nem győzte meg a klubot próbaideje alatt nyújtott teljesítményével, így szerződést bontottak.

Lassan még inkább felpörög az élet az Olajnál. FIBA Europe Cup selejtezős csapat érkezik kedden a Tiszaligetbe!

Csapatunk három alkalommal lép hazai pályán parkettára, ennek második állomása a szlovák, FIBA Europe Cup selejtezőt játszó BC Prievidza együttese elleni, keddi mérkőzés lesz.

A 18 órakor kezdődő edzőmérkőzésre a Városi Sportcsarnok főbejáratán keresztül lehet belépni 17 órától és a belépés ingyenes. Szurkolóink az A, B, J, K és P szektorban tudnak helyet foglalni érkezési sorrendben. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy vizet és üdítőitalokat a sportcsarnok főbejárata melletti faházban üzemeltetett büfénél tudják megvásárolni. A belépésnél a biztonsági személyzet a műanyagpohárba kiöntött italokat engedi be – figyelmeztet az Olajofficial.

Arról is beszámoltak, hogy az NHSZ-Szolnoki Olajbányász szerződést bontott Jalen Jacksonnal. A játékos a próbaideje alatt nyújtott teljesítményével nem győzte meg a szakmai stábot. (Kép: Olajofficial)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek