Laptopokat loptak a Máltai Szeretetszolgálat tiszaburai iskolájából

Megosztás

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tiszaburai Általános Iskola július 15-én hétfőn a Facebook-oldalán tette közzé, hogy előző este ismételten betörés történt az iskolában. Ezúttal jelentős értékű tárgyak tűntek el, többek között laptopokat, erősítőt, hangkeverőt és mikrofont is vittek az elkövetők.

Értesüléseink szerint a Karcagi Rendőrkapitányság lopás gyanújával indított nyomozást az ügyben. Az iskola nyilatkozatából az derül ki, hogy nem ez volt az első betörés az intézményben, valamint hasonló bűncselekmények más környékbeli iskolákban is előfordultak már.

Tiszabőn nagyjából egy hónappal ezelőtt szintén laptopokat loptak az általános iskolából, ami mintegy 9 millió forintos kárt okozott az intézménynek.

MMSZ Tiszaburai Általános Iskola

MMSZ Tiszaburai Általános Iskola. 857 likes · 193 talking about this. Alapfokú nevelés-oktatás.

Tavaly márciusban emellett egy 14 és egy 16 éves fiú tört be a műemlékvédelem alatt álló általános iskola épületébe Monokon, ahonnan 6 kerékpárt, 5 számitógépet, 10 billentyűzetet, 2 monitort, 1000 tasak 4 grammos kristálycukrot, 23 tekercs toalettpapírt, 5 alkoholmentes pezsgőt, 65 kést, 200 kanalat, 180 villát, 120 kiskanalat, illetve egy talicskát tulajdonítottak el.

Kép: MMSZ Tiszaburai Általános Iskola Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek