Szuper nasi egy nagyszerű partihoz

Megosztás

Mi a receptje egy igazán fantasztikus összejövetelnek? Jó társaság, ízletes italok és mindenki fogára való fogások, amik elnyerik a vendégek tetszését. Ha adottak azok az elemek, amelyek alkalmasak az esemény kellemessé tételére, akkor semmi se állhat az útjába a nyár legjobb partijának sem!

Minden a tervezéssel kezdődik…

Valójában attól függetlenül, hogy egy neves esemény megünneplésére készültök, a hírekben szeretnétek nézni valamilyen fontos esemény beszámolóját, együtt akartok szurkolni a magyar sportolóknak a bajnokságon, legyen az bármely sportág vagy sportesemény, avagy egyszerűen csak szeretnétek egy kellemes és feledhetetlen estét együtt tölteni, az egész mindenképpen a tervezéssel kezdődik.

Hogy a kicsikre is gondoljunk, akár azért, mert ők a célközönség, akár mert a társaságban szép számmal akadnak gyermekes családok is, kezdjük az édességekkel! A Prémium Italnagykereskedés Online édességeinek kínálatában böngészve szemünkbe ötlik egy igazán izgalmas lehetőség, ami még egy felnőtt buliba is magával tudja hozni a felhőtlen kacagás élményét: ez pedig nem más, mint a Jelly Belly Bean Boozled.

Az unalom garantáltan elkerül benneteket!

Hányszor sikerült olyan újdonságot vinni egy buliba, amit ne ismert volna a társaságnak legalább a nagy része már unalomig? Hát ha ezt a nyalánkságot választjátok, akkor biztos, hogy lesznek meglepetések, s persze nevetések is. Felnőttek, kamaszok vagy vállalkozó kedvű, vagány gyerkőcök? Ezt minden korosztály garantáltan élvezni fogja. No de miért merjük ezt ilyen határozottan állítani?

A varázsvilág rajongói előnyben!

Ki ne ismerné a Harry Pottert? Gyerekjátékoktól kezdve a felnőtt rajongótáboron át gyakorlatilag mindenkit lázba hozott ez a történet, amely fordulatos, varázslatos, s néha bizony kissé félelmetes is, mégis komoly hidat jelent a különféle korosztályok között. Elég az első részt egyszer megtekinteni ahhoz, hogy némi elképzelésünk legyen a Jelly Belly Bean Boozled elnevezésű finomságról.

De vajon tényleg használhatjuk a finomság kifejezést ebben az esetben? Hiszen ezúttal azokról a cukorkákról van szó, amelyeknek teljesen megjósolhatatlan az ízük, s ennek köszönhetően minden egyes falat maga a rejtély, maga az izgalom, az élmény pedig az élvezettől kezdve egészen az undiig terjedhet, pontosan ez lesz majd a móka benne.

Látva a vicces arcokat a furcsa ízeket érezvén, bizony nem lesz senki, aki kibírná nevetés nélkül! Vajon irtózatos szörnyűség vagy isteni finomság érkezik a szánkba? És ki lesz majd az, akinek egész idő alatt egyszer sem fagy le az arcáról a mosoly? Vajon mekkora esély van arra, hogy épp te leszel az a szerencsés, akinek kizárólag ínycsiklandó cukorkák jutnak? 

Vágjatok bele ebbe a nem mindennapi kalandba, és őrizzétek meg a humorérzéketeket, hiszen szükségetek lesz rá. Jó szórakozást!

Kapcsolódó cikkek