Esett némi eső Szolnokon és máris úszik a garázssor

Megosztás

Csütörtökön szó sem volt olyasmi jellegű felhőszakadásról, aminek olyan hatalmas gondot kellene okoznia, mégis kacsaúsztatóvá vált a szolnoki garázsok előtti útszakasz. Csónakbérlés ugyanitt?

Andrea osztotta meg panaszát a közösségi médiában, a csütörtöki szolnoki esőzés ezt művelte a Lovas garázssorral… vagy hajóállomással? “Ez ellen is lehetne talán valamit tenni, mivel ez minden esőzés után ilyen!” – pattintotta fel a vitatémát a képet és a panaszt megosztó szolnoki hölgy.

A hozzászólásokban volt, aki a komoly részét fogta meg, de akadtak, akik viccesebbre vették a figurát. “Elvileg közút, ami a garázsokhoz vezet, miért nincs kiépítve a csatornahálózat?” “Ez az új strand, amit tíz éve ígérnek a Szecskára minden választáskor – a kabinok már állnak.”

Marcsi úgy fogalmazott, hogy inkább örülni kellene, hogy végre lett egy strand a városban, igaz, tartanak tőle, nehogy belépőjegyet kelljen vásárolni hozzá. Mások szerint hajót kell venni, mert eső után úgyis egész Szolnok ilyen. Ha már a vizek városa. Tényleg jól van ez így?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek