Hamarosan szemétszedési akció Szolnokon – hogy tisztább környezetben élhessünk

Megosztás

A szervezők már meg is találták azt a zöldterületet, amit megtisztítanak a hulladéktól a következő időszakban. Aki szeretne tenni a környezetéért, hétvégén megteheti.

A részleteket a Szolnoki ZöldErő osztotta meg a közösségi médiában. “A Decathlon szolnoki üzletének munkatársa keresett meg bennünket azzal, hogy szeretnének közös szemétszedő akciót. Találtunk alkalmas időpontot és egy helyszín bejárást követően megtaláltuk azt a zöld területet, amelyet meg fogunk tisztítani.

És még valami. Nem azért szedjük össze a szemetet mások hanyagsága miatt, mert nincs jobb dolgunk, hanem azért mert a szemét nem ugrik bele magától a kukába.”

“A természetben való mozgás jelenti sokunknak az igazi kikapcsolódást, de gyakran a népszerű túraútvonalaink, kedvelt kerékpárutak, csendes horgásztavak partjai mentén elhagyott szeméthegyek rontják el az idilli összképet. Itt a lehetőség, hogy ezen változtassunk!

Kedves Érdeklődők!

Június utolsó vasárnapján, 06.30-án az áruházunknál várunk benneteket 10:30-tól! Terveink szerint az áruházunktól indulva megtisztítjuk a töltés környékét. A Szolnoki Zölderő és az önkormányzat támogatásával szeretnénk ezt a területet megtisztítani és élhetőbb környezetet biztosítani az itt élő állatoknak és növényeknek, valamint egy szebb és tisztább túraútvonalat biztosítani az errefelé kirándulóknak.

Kényelmes ruhában gyertek, rossz idő esetén esőkabátot (esetleg gumicsizmát) is hozzatok! A gumikesztyűt, kézfertőtlenítőt és zsákokat a Decathlon biztosítja, te hozd a lelkesedésedet! Találkozzunk vasárnap!” – írták.

Az indulási és gyülekezőhely tehát Felső Szandai Rét 1, Szolnok. Időpontja: június 30-a vasárnap, 10:30 perc.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek