Ilyen, amikor a Szolnoknál hússzal cammogó traktoros odafigyel a többi közlekedőre

Megosztás

Az egyik közlekedő még üzent is a traktor vezetőjének és köszönetét fejezte ki, hogy ennyire odafigyelt az autósokra.

Jász-Nagykun-Szolnok megye útjain igen gyakori látvány, hogy (járműve miatt) lassú tempóban halad egy traktoros vagy más mezőgazdasági jármű, mögötte pedig végeláthatatlan kocsisor torlódik fel, mert nem tudnak előzni a 2×1 sávos úton. Kedden viszont egészen máshogy zajlott le. Gábornak annyira tetszett a figyelmes sofőr attrakciója, hogy külön Facebook-posztban köszönte meg az egyik helyi csoportban.

Hogy ne csak mindig a negatívumokat vegyük észre. “Külön pacsi és minden tiszteletem annak a traktorosnak aki most (kedden) délután 16:30-kor a négyesen halad 20 kilométer per órával, valószínűleg műszaki hiba miatt.”

Tette mindezt úgy, hogy annyira lehúzódott a padkára, hogy gyakorlatilag sávváltás nélkül meg lehetett előzni. “Még egyszer köszönjük, hogy tekintettel volt ránk. Üdvözletem” – fejezte ki tetszését Gábor. A hozzászólók közül többen is megerősítették, hogy nem egyedi esetről van szó, mert Kunszentmártonnál és Mezőtúrnál is találkoztak hasonló, figyelmes traktorossal a közelmúltban. Nekik úgyszintén nagy respekt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek