Tóth Áron is csatlakozik a Szol24 szombati kitelepüléséhez

Megosztás

Ahogy megírtuk honlapunkon, illetve a rendkívüli hírlevelünkben, június 14-én, szombaton délután egy órától három óráig várjuk önöket a megyeszékhely legforgalmasabb gyalogos csomópontján, a Hild János téren, hogy személyesen beszéljük meg az önkormányzati választások után kialakult helyzetet. A kitelepüléshez csatlakozik Tóth Áron LMP-s önkormányzati képviselő is, akitől személyesen kérdezhetnek.

A helyszínen bárki elmondhatja, mit gondol az előző és a következő városvezetésről, a megoldandó feladatokról – de ha csak tippelne egyet a magyar-svájci Eb-meccs előtt, azt is megteheti. Emellett nemcsak egymással, hanem a Szol24 munkatársaival, többek között Czapkó Dorottya főszerkesztővel is találkozhatnak.

Egy kamerát is viszünk magunkkal és a legbátrabbak üzenhetnek döntéshozóinknak, a szolnokiaknak, vagy akár az utókornak. Mindemellett játékos kedvű olvasóinkról sem feledkezünk meg: készülünk néhány kisebb és egy nagyobb meglepetéssel, illetve egy hatalmas szerencsekerékkel is találkozhatnak majd sátrunk előtt.

A közélet iránt aktívabban érdeklődők Tóth Áron önkormányzati képviselővel is beszélgethetnek, illetve feltehetik kérdéseiket, javaslataikat. Az LMP meglepően jól szerepelt a megyeszékhelyen, Tóth polgármesterjelöltként összesen 2911 szavazatot kapott, ami 9,54%-ra volt elegendő.

Kép: Tóth Áron Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek