Egész nyáron izgalmas programokkal készül a Repülőmúzeum

Megosztás

A szolnoki Repülőmúzeum elképesztően izgalmas programokkal, köztük kulturális rendezvényekkel várja az érdeklődőket egész nyáron – míg júniusban éjszakai bevetésre indulhatunk a RepTárban, júliusban a Gyűrűk Ura-tematika uralkodik, augusztusban pedig repülőgépek árnyékában piknikezhetünk.

Június 22-én tartják a Múzeumok Éjszakáját, ennek az apropója, hogy délután négy órától díjmentes belépéssel várnak mindenkit. Az este során lehetőség lesz beülni kiállított repülőgépekbe, amelyekbe az „egyszerű, szürke” hétköznapokon nincs lehetőség. Sőt, lesz éjszakai kincskeresős játék is.

Július 14-én a világhírű Emiliana Torrini izlandi énekes érkezik Szolnokra, a Reptárban ad élő koncertet. Neki a Gyűrűk Ura: A két torony című film betétdalát, valamint a Jungle Drum című számot köszönhetjük. Egy hónap múlva az új albumát mutatja be, a Miss Flower címet viselő lemez Geraldine Flower különleges életét idézi fel.

A rákövetkező hónapban, augusztus 10-én a RepTár Drone Day keretein belül a múzeum alapvető látvány- és élményelemein kívül lesznek katonai, rendőrségi, mezőgazdasági bemutatók, drónszimulátorok is. Minden a drónokról, a repülésről és az innovációról fog szólni.

Végül, augusztus utolsó napján a Reptár nyolcadik születésnapját ünnepeljük, ezen a napon is remek programokra lehet számítani.

Kép: turizmus.com

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek