Hétvégén jótékonysági futóversenyt rendez az Accell Hunland

Megosztás

Az Accell Hunland Kft. 2024. június 15-én jótékonysági futóversenyt rendez a gyár körül és Tószegen. A versenyre történő jelentkezéseket 3 korcsoportban (0-12 év, 13-18 év, 18 év felett), 5 távon (800 m, 3 km, 5 km, 10 km, 21 km) várták május 25-ig.

A verseny nevezési díja (alapösszeg) 3.000,- Ft, amely befizetése a helyszínen készpénzben történik. A befolyt összeg 100%-át a Bice-Bóca Alapítvány számára ajánlják fel, mozgássérült gyermekek fejlesztéséhez szükséges eszközök beszerzésére.

A versenyre érkező futókat éremmel és befutócsomaggal várják, valamint műsorvezető és DJ segíti majd, hogy a rendezvény egy jó hangulatban eltöltött közös adományozás legyen. Munkájukat segíti Dr. Gyuricza Miklós, Tószeg polgármestere és a Megyei Rendőrkapitányság is, a leghosszabb táv közutat érintő szakaszaira rendőri biztosítást kapnak.

Az esemény 7:30 órakor a regisztrációval kezdődik. A közös bemelegítést követően az első futam 8:30 órakor indul. Az eredményhirdetés és a kupák átadása a futamok lezárását követően történik még a délelőtt folyamán.

Az Accell Hunland egy másik jótékonysági akciójáról még februárban írtunk – Kneifel Ádám egy veleszületett, örökletes betegségben szenved, ami az izomsejtek fokozatos pusztulásával jár. A családnak hatalmas összegre van szüksége, a tószegi kerékpárgyár pedig beszállt a gyűjtésbe.

Kép: Gyuricza Miklós Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek