„Lefizetik az embereket”: Helytartók, kis falvak nagy ispánjai a Fidesz szolgálatában – videó

Megosztás

Másfél évtized alatt tökéletesre fejlesztette a kormánypárt, hogyan csalja csapdába és tartsa is ott a kis falvak kiszolgáltatott lakóit, akik nem tudnak és nem mernek kitörni ebből a különös rabságból. Legbelül nem is akarnak. Jász-Nagykun-Szolnok megye is nagyon erősen érintett.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Fidesznek több, romák lakta települést is sikerült integrálnia a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe. De hasonlót mondhatunk számos jászkunsági kistelepülésről is. A Szabad Európa bejárta Kelet-Magyarországot, hogy megtudják, kinek mit ígérnek a szavazataikért: krumplit, pénzt, közmunkát vagy esetleg valódi demokráciát?

Hogy mit láthatunk a videós összeállításban? A teljesség igénye nélkül:

02:05 Miért húznak mindig a Fideszre? 02:53 A NER-be integrált roma falu

05:20 Közmunka: biztos bevétel, biztos szavazat 06:22 A falu helytartója

08:33 A szavazatok tarifája 11:45 Válogatott módszerek 13:32 A Motor úti telep és helytartója

15:42 A fegyverbiznisz és a tiszabői polgármesterség találkozása 16:45 Nyolcmillió kápéban

18:00 Wannabe polgármesterek 18:17 A falu, ahol minden nap háború van

19:32 A lecsukott polgármester hajrája 21:10 Az újszentiváni terror

„Lefizetik az embereket”: Helytartók – kis falvak nagy ispánjai a Fidesz szolgálatában

Borsodban a Fidesznek több, romák lakta települést is sikerült integrálnia a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe. Bejártuk Kelet-Magyarországot, hogy megtudjuk, kinek mit ígérnek a szavazataikért: krumplit, pénzt, közmunkát vagy esetleg valódi demokráciát? 00:00 Bevezető 02:05 Miért húznak mindig a Fideszre?

A vélemények pedig meglehetősen egységesek a hozzászólók között. “Ahogy mondja a polgármester urunk, mi oda szavazunk.” Borzasztó!” “Magyarország elveszett! Hány meg hány településen hasonló a helyzet. Ez az ország menthetetlen.” “Ez valami félelmetes, konkrétan ezek fogva és félelemben tartott emberek. Erre tartják őket. jelen kori rabszolgaság. Évtizedek óta ismert, és a hatalomnak pont így jó.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek