Szolnok, a vizek városa – szigorúan politikamentesen – videók

Megosztás

Elege van az utóbbi hetek folyamatos politikai hirdetéseiből és híreiből? Elege van már a választásból és a pártokból? Akkor kattintson, szigorúan politikamentes cikkünkben ugyanis nyugtató szolnoki képsorokat láthat.

Tele van már mindenkinek mindene a folyamatos politikai acsarkodással, a hetek óta kikerülhetetlenül elénk kerülő háborús uszítással, a pártok harcával? Véget ért végre a választási kampány és egy eredményektől és politikától független videós összeállításra vágyunk? Rögtön kettőt is kapunk.

Az egyik még 2006-ban készült Szolnokon, a másik pedig leginkább “a vizek városára” összpontosít. Élvezzük együtt a politikamentes képsorokat június 10-től. Milyen jó lenne, ha folyamatosan ezt érezhetnénk.

Ha pedig szeretnénk a tiszavirágzás csodálatos látványában kicsit ejtőzni, IDE KATTINTVA újra megtekinthetjük a néhány nappal ezelőtt készült képsorokat.

No Title

I was a child here. Szolnok, Hungary 2006.

Szolnok a vizek városa

Szeretem Szolnokot szeretem a vizek városát a hidat mely a Tiszán ível át! Ahogy a mondás is tartja-ki a Tisza vizét issza,vágyik annak szíve vissza!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek