A víz az úr: ismét csőtörés történt Szolnokon

Megosztás

Maga az esemény már egyáltalán nem meglepő, a szolnokiak teljesen hozzászoktak. Csak annyi újdonság, hogy nem az Ady Endre úton történt a probléma.

A Jubileumi térnél történt az újabb csőtörés Szolnokon, még szerda délelőtt. A szakemberek fél egy körül már igyekeztek elhárítani a hibát. Az utcában emiatt huzamos ideig nem volt hidegvíz, ha újra lesz, érdemes a csapot kicsit hosszabban nyitva tartani, hogy kiengedjük a csövekben maradt szennyeződést.

Már sokan kezdtek is meglepődni egyébként, hogy már legalább 1-2 hete nem történt csőtörés Szolnokon, ez az utóbbi 1-2 évben kifejezetten hosszú időnek számít. Most Pongrácz István számolt be az újabb esetről az egyik helyi közösségi médiás csoportban.

És hogy mit gondolnak erről a helyiek? Megemlítették, hogy a Jósika utcában sem volt víz, de ez délutánra helyreállt. Egy hozzászóló szerint pedig Szolnok, a gejzírek városa. A vár mellett ez a fő turisztikai látványosság. A végső határig feszített húr egyre több helyen pattan el a városban, ezért élhetjük meg, hogy csőtörés van csőtörés hátán. Rövidtávú megoldás egyelőre nem látszik, várhatjuk a következő csőtörést. Csak az időpontja kérdéses.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek