A szolnokiak azon mosolyognak, hogy Szalay Ferenc a viharban figyelmeztette őket, hogy vihar van

Megosztás

A szolnoki polgármester rendkívül fontos közlendője volt a kampányhajrában, hogy mivel jár egy komolyabb vihar és már el is érte Szolnokot. Ezzel valószínűleg “rengeteg szolnokinak okozott meglepetést”, akik ezt a kampányízű bejegyzést ki is figurázták.

Szalay eredeti bejegyzése a következőképpen nézett ki, ennek megjelenésekor már javában elérte Szolnokot a zivatar és az ezzel járó felhőszakadás. “Az elmúlt percekben erős vihar érte el Szolnokot!

Fontos tudnivalók:

Erős szél és heves esőzés valószínű ma éjfélig

Lehetséges villámlás és jégeső

Mit tehetnek:

Maradjanak otthon, ha tehetik

Kerüljék a fák és instabil szerkezetek közelében tartózkodást

Gondoskodjanak háziállataik biztonságáról

Készítsenek elő elemlámpát és tartalék elemeket áramkimaradás esetére

Tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket a lakókörnyezetükben

Vigyázzanak magukra, maradjanak biztonságban!

A VCSM és a Szolnoki Városüzemeltetési Kft azon dolgoznak, hogy a lehető legkevesebb kár keletkezzen, a kritikus helyeken a lehetőségekhez mérten a leghamarabb elvezessék a vizet.” – írta a polgármester közösségi oldalán.

A hozzászólásokból kiderül, hogy a döntő többség jót mosolygott a bejegyzésen, korábban is voltak óriási viharok Szolnokon az elmúlt években és az elmúlt hetekben is, de akkor egyszer sem volt fontos a városvezetőnek erről informálnia a lakosságot (akik nyilván észre sem vették, hogy egy hatalmas zivatar könnyíti meg éppen életüket). Ezekből mazsolázunk most.

Az egyik hozzászóló így fogalmazott. “Tisztelt Szalay Úr! Felébredt? Ja, jön a választás!” “Hurrá, megint vízibiciklizés lesz az aluljáróban.” “Az Ifjúság utcában már a vihar előtt színültig állt a víz az árokban.” “A kutyafáját, fel sem tűnt, hogy vihar van, köszönöm az infót.” “Valószínűleg senki nem vette észre Szolnokon, hogy hatalmas vihar van megint, muszáj volt őket figyelmeztetni, köszönjük.”

A vízelvezetés pedig sajnos ismételten nem sikerült, ahogy az utóbbi időben egyetlen zivatarnál sem. Erről bővebben is olvashattak az elmúlt napokban. Nem várjuk a következő felhőszakadást sem.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek