Újabb helyen süllyedt meg balesetveszélyesen Szolnok térkövezete

Megosztás

Évek óta azzal piszkálódik a kritikus lakosság, hogy Szalay Ferenc polgármester vezérletével gyakorlatilag mindent letérköveznek Szolnokon, amit csak le lehet. De a munka minőségével is akadnak problémák.

A Zagyva-parti sétány folyamatos gondjairól, balesetveszélyes, az átadása után nagyon rövid idővel már kétségbeejtő állapotba kerülő térkővel lerakott területe jó ideje beszédtéma, amire mindig csak félmegoldások születtek eddig, sokáig pedig semmilyen.

De egyáltalán nem egyedi probléma, hogy Szolnokon megsüllyed, felpúposodik, elmozdul számos térkőelem. Ez a kép a Boldog Sándor utca 9. szám előtt készült, Kántor Jánosnénak köszönhetjük a fotót. Kérünk mindenkit, óvatosan közlekedjen az ominózus szakaszon, nehogy a bokája bánja a borzalmasan álló térkőburkolat (újabb) hibáját.

István azonban pikírt megjegyzéssel zárta rövidre a közösségi médiában ezt a hírt. “Nem baj, lesz sípálya.” Szintén ne feledjük, hogy éppen a napokban készült el Szolnok és talán a világ legrövidebb kerékpárútja. Ha nem a mi pénzünkből épült volna, még nevetni is tudnánk az alig néhány méteres szakaszon.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek