Ez csak egy szolnoki csatornafedél

Megosztás

Kifejezetten balesetveszélyes, jó ideje ilyen állapotban található, tizenévesek pedig ugrálnak, billegnek rajta, csak úgy poénból.

Kántor Jánosné nem tudott szó nélkül elmenni amellett, hogy senki nem tesz semmit, hosszú napok óta csak egyre romló állapotban található ez a belvárosi csatornafedél, ami kicsit jellemzi is a jelenlegi Szolnokot. A Boldog Sándor István körút 9. számú épülete előtt az aknafedél jelenlegi állapota látható, mely igen balesetveszélyes! – kezdi beszámolóját a hölgy és így folytatja:

“Kamasz fiatalok jó mókának vélik az aknafedélen való billegést, veszélyérzetük nincs sajnos. Az illetékesek intézkedése volna szükséges, mielőtt még baj nem történik” – mutatott rá a képeket közzétevő szolnoki lakos.

A kátyúk és a folyamatos útfelbontások miatt a közlekedők eddig sem voltak a legnagyobb biztonságban, de most már a gyalogosok sincsenek. És akkor még szót sem ejtettünk arról, hogy a közbiztonság olyan mély szintre süllyedt, amilyenre néhány évtizeddel ezelőtt a legpesszimistább szolnokiak sem gondoltak volna. Lenne tennivaló.

Kapcsolódó cikkek