A Magyar Pétert NER-es kóborlovagnak nevező Jakab Péter Törökszentmiklósra látogatott

Megosztás

Jakab Péter a közösségi oldalán osztotta meg, hogy a törökszentmiklósi piacra látogatott, ahol elmondása szerint rengetegen megálltak, hogy aláírják A Nép Pártján bizalmatlansági indítványát Orbán Viktor miniszterelnök ellen. Jakab pont a napokban veszett össze a Tisztelet és Szabadság Párt (TISZA) alelnökével, Magyar Péterrel, NER-es kóbor lovagnak nevezte.

A Nép Pártján a megosztott képek és bejegyzések alapján folyamatosan járja az országot, pultoznak, aláírást gyűjtenek, holnap, április 20-án pedig feltehetően a kampánygépezet hivatalos részét is bedurrantják sok más párttal és egyesülettel együtt.

Jakab Péter, a Jobbik volt elnöke Törökszentmiklóson járt, ahol a piacon beszélgetett az érdeklődőkkel. A napokban azzal került be a figyelem középpontjába, hogy kőkeményen beszólt a Fidesz kötelékéből érkezett, mára a kormánypárt legnagyobb kihívójává vált Magyar Péternek.

Jakab Péter – Nép Pártján

Köszönöm, hogy a törökszentmiklósi piacon is sokan megálltatok aláírni A Nép Pártján bizalmatlansági indítványát Orbán ellen! Bátrabbak vagytok, mint az ellenzéki képviselők! Június 9-én…

„Na ide figyelj, te NER-es kóbor lovag! Tudod, én 2022-ben, 2018-ban, de még 2014-ben is küzdöttem az Orbán-rendszerrel szemben. Igen, olyan eszközökkel, amelyek éppen rendelkezésemre álltak. Eközben te mit csináltál? Túlárazott közbeszerzéseket írtál alá, részt vettél a NER építésében, asszisztáltál ahhoz, hogy a feleséged közreműködésével lehallgassanak embereket, leépítsék Magyarországon a jogállamiságot, most pedig azt mondod, hogy én cserben hagytam a vidéket, miközben te részt vettél a haverjaiddal együtt a vidék kifosztásában? Álljon már meg a menet!” – mondta a videóban.

A Nép Pártján szívesen kiegyenesíti Magyar Péter gerincét! Vádalkuval. Mert mi komolyan gondoljuk az elszámoltatást! Június 9-én szavazz a Nép Pártjánra!💪🇭🇺 #jakabpéter #néppártján #igazságot | Jakab Péter – Nép Pártján | Jakab Péter – Nép Pártján · Original audio

A Nép Pártján szívesen kiegyenesíti Magyar Péter gerincét! Vádalkuval. Mert mi komolyan gondoljuk az elszámoltatást! Június 9-én szavazz a Nép Pártjánra!💪🇭🇺 #jakabpéter #néppártján #igazságot….

Szerinte ő a másik Péterrel ellentétben egyenes gerinccel tudja járni a vidéket, azt azonban felajánlotta neki, hogy kiegyenesítik a gerincét egy vádalkuval. „(…) ha feldobod a fideszes haverjaidat, akkor te kevesebb büntetéssel fogod megúszni. Ezt tudjuk neked felajánlani” – tette hozzá.

Kép: Jakab Péter Fb

Kapcsolódó cikkek