A Dózsa és az Olaj is sikeres hétvégét zárt

Megosztás

Ismét sikeres sporthétvégét zárt a megyeszékhely az Olaj és a Dózsa tekintetében is: míg előbbi a Körmend vendégeként biztosította a harmadik helyét a tabellán 24 mérkőzés elteltével, utóbbi a Szeged csapatát fogadva győzedelmeskedett a felsőház második fordulójában.

Egy nem túl jó formában levő Körmendhez érkezett a Szolnoki Olaj, bár fontos hozzátenni, a megyeszékhely kosárlabdacsapata az előző fordulóban nem tudott csodát tenni és kikapott a listavezető Szombathely ellen.

Itt volt az ideje a szépítésnek, amit nem adtak könnyen: az első három negyed nagyon szorosan alakult (20-21, 26-25, 18-19), végül az utolsó játékrészben tudott „elhúzni” négy ponttal az Olaj, így állt be a 85-90-es végeredmény.

Eközben a Szolnoki Dózsa szintén szoros meccset játszott a Szeged ellen. Úgy sikerült nyernie, hogy közben a második és a harmadik negyedet is elveszítette 2-3-ra, majd 3-4-re. A rossz formájával küszködő Szegednek a szombati napon sem volt több szerencséje, végül 11-10-re nyert a Szolnok.

Az Olaj 37 ponttal a harmadik helyen áll jelenleg, a következő fordulóban a Pécs érkezik hozzá. A vízilabdások jelenleg a felsőház második helyén állnak két meccs után, a következő hétvégén a fővárosba, a Honvédhoz látogatnak.

Kép: Szolnoki Olajbányász Fb

Kapcsolódó cikkek